Teut 17, Amersfoort

Wonen in het hart van Amersfoort? Pak nu je kans!

Op een prachtige locatie middenin de binnenstad van Amersfoort vind je dit leuke eindwoning. Deze fijne stadswoning dient nog wel gemoderniseerd en gerenoveerd te worden, maar is al wel voorzien van HR++ glas en maar liefst 9 zonnepanelen. De woning beschikt over een gezellige woonkamer met halfopen keuken, 3 slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuiden.

De ligging van de woning is werkelijk uitstekend! U bevindt zich op loopafstand van diverse winkels, restaurants, cafés en sfeervolle terrasjes. Daarnaast zijn de uitvalswegen en het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Kun jij jezelf hier zien wonen en je eigen thuis creëren?


Indeling
Begane grond
Entree, hal met meterkast en toilet. Ruime woonkamer met trapkast en toegang naar de achtertuin door middel van een aluminium schuifpui. Halfopen keuken met inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer.

Eerste verdieping
Overloop. Drie goede slaapkamers. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Vliering
Te bereiken door middel van een vlizotrap. Zolderruimte met opstelplaats cv-combiketel.

Bijzonderheden
• Sfeervolle eindwoning in het centrum.
• Achtertuin gelegen op het zuiden. Achterom bereikbaar.
• Vrijstaande houten berging.
• 9 zonnepanelen
• Energielabel C.
• Projectnotaris: De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning eigenaar.
• Aanvaarding kan op korte termijn.

Vraagprijs: € 450.000,- k.k.


Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 338 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen