Trekvogelweg 4, Amersfoort

OPEN HUIS VRIJDAG 24 MEI VAN 15.30 - 16.30 UUR!

Als je binnenkomt in deze sfeervolle middenwoning (3 slaapkamers) heb je meteen een gevoel van thuiskomen. De ruime woonkamer is licht en gezellig en boven vind je drie slaapkamers en een nette badkamer. In de diepe achtertuin kun je in de lente- en zomermaanden heerlijk genieten van het zonnetje. Ook is de woning recentelijk verduurzaamd en zijn er 9x zonnepanelen geplaatst. Wat wil je nog meer?

De woning is gelegen in de wijk Liendert. Op korte afstand van winkelcentrum De Wiekslag en binnen een paar minuten ben je in het gezellige centrum van Amersfoort. Ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.


Begane grond
Entree, lichte hal, toilet met fontein. Ruime, doorzon woonkamer met toegang naar de achtertuin. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop. Twee grote slaapkamers aan de voorzijde van de woning, waarvan één met praktische, vaste kast. De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en geeft toegang naar het balkon. Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel.

Zolder
Te bereiken door middel van vlizotrap. Hier tref je veel bergruimte aan en de opstelling van de CV-combiketel.

Bijzonderheden
- Diepe achtertuin gelegen op het westen. Achterom bereikbaar.
- Vrijstaande stenen berging.
- De woning is voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming en warm water door middel van CV-combiketel.
- 9 Zonnepanelen aanwezig (geplaatst in 2021).
- Energielabel A.
- Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
- Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.


Vraagprijs: € 399.000,- k.k.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 399.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 1966
Indeling
Oppervlakte 83 m2
Inhoud 311 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud