Van Randwijcklaan 127, Amersfoort

Buitenkans: een prachtig modern 3-kamerappartement met een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage, ruim balkon op het zuidwesten en ook nog eens op loopafstand van het gezellige centrum van Amersfoort.

Het appartement heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur en een moderne, geheel betegelde badkamer.

Het gezellige, historische centrum van Amersfoort ligt loopafstand; in ca. 12 minuten wandel je naar de Hof, het gezellig markt- en horecaplein met terrasjes en het Eemplein met o.a. de Pathé bioscoop is ca. 15 minuten wandelen. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je alleen de weg over te steken naar het Neptunusplein met diverse winkels. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte voor de deur en het NS station in de buurt. Maak je gebruik van de auto? Via de rondweg ben je zo op de Hogeweg in de richting van de A28 en de A1.


Indeling

Tweede verdieping
Entree met ruime hal. Lichte woonkamer met schuifpui naar het heerlijke balkon en door de hoekligging 2 extra zijramen! Royale moderne, woon- eetkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, afwasmachine, oven en koelkast. Vanuit de keuken is de berging bereikbaar met aansluiting voor de wasmachine en opstelling van de CV-combiketel. 2 prima slaapkamers met Frans balkon. Ruime badkamer voorzien van een douche en wastafel. Separaat toilet.


Bijzonderheden
• Centrale locatie, vlakbij de gezellige binnenstad van Amersfoort.
• Parkeerplaats in ondergelegen garage.
• Eigen berging op de begane grond.
• Lift aanwezig.
• Balkon gelegen op het zuidwesten.
• Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel.
• Energielabel A.
• Servicekosten ca. € 183,18 per maand.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 365.000,- k.k.


Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 2012
Indeling
Oppervlakte 99 m2
Inhoud 327 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen