Aalsmeerweg 15 -3, Amsterdam

Per direct bieden wij dit fraai ingedeeld twee kamer appartement op de derde verdieping aan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 54m², een lichte woonkamer en een fijn balkon. Tevens is de woning gelegen op eigen grond! Verder wordt de Vereniging van Eigenaren professioneel en actief beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in de populaire Hoofddorppleinbuurt met vele leuke winkels en gezellige horecagelegenheden zoals Stadscafé van Mechelen, Nanna Coffee House, Lokaal van de Stad en Gent aan de Schinkel. Ook is het Vondelpark op loopafstand. Diverse supermarkten en een sportschool zijn om de hoek, en er zijn diverse tram- en bushaltes die u in no time naar het centrum van Amsterdam, treinstations Amsterdam Zuid en Amsterdam Lelylaan brengen. Via de ringweg A10, afslag S107 heeft u een perfecte verbinding met Schiphol.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree en trappenhuis naar de derde verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; badkamer met douche en wastafel; separaat toilet; woonkamer met toegang tot balkon; één slaapkamer; keuken aan achterzijde met toegang tot het balkon; berging op zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1927;
- Eigen grond
- Energielabel E;
- Woonoppervlakte circa 54m² (meetrapport aanwezig);
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 209,48 per maand voor het appartement en de berging (begroting 2024);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet-zelfbewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 11 april voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1927
Indeling
Oppervlakte 54 m2
Inhoud 170 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen