Avercampstraat 28, Amsterdam

Een volledig naar eigen smaak in te richten woning met twee balkons, gelegen in het hart van de Pijp! De woning is gelegen op de eerste verdieping, heeft een woonoppervlak van circa 61m² en beschikt over een ruime woonkamer met aansluitend een balkon op het westen! Er is een dichte, ruime keuken aanwezig en één slaapkamer. Verder is de badkamer voorzien van douche, wastafel en is er een separaat toilet. In de kelder van het complex is er een individuele berging aanwezig.

Verder is de woning gelegen op erfpacht, welke is afgekocht tot 30 november 2036. De vereniging van eigenaren zijn actief en wordt professioneel beheerd door de MVGM.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement bevindt zich aan de zuidzijde van de populaire De Pijp in een rustige straat met vaarwater (Amstelkanaal) voor de deur. De binnenstad is in ongeveer 10 minuten te bereiken met de fiets. Alle voorzieningen en vele speciaal zaken zijn op loop/fiets afstand waaronder de Ferdinand Bolstraat, en de altijd levendige Albert Cuypmarkt. Het appartement heeft veel verschillende parken in de buurt zoals het Sarphatipark, Beatrixpark, Amstelpark en niet te vergeten het Vondelpark.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis;
Eerste etage;
Entree woning; gang; dichte keuken en slaapkamer aan de achterzijde van de woning; ruime woonkamer aan voorzijde van de woning; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine-aansluiting; separaat toilet; berging in de kelder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- Woonoppervlakte circa 61m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30-11-2036;
- Energielabel B;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door MVGM;
- Servicekosten van € 149,28 per maand voor de woning en € 8,98 per maand voor de berging (begroting 2023);

Overdracht
Vraagprijs € 500.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 199 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen