Bankastraat 4 -E, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Een unieke kans! Zo kan je dit twee kamer appartement perfect omschrijven. De woning is gelegen in een rustige authentieke straat in de hippe en upcoming Indische Buurt in Amsterdam Oost. Dit appartement is goed ingedeeld en geeft een gevoel van ruimte.

De woning bevindt zich op de vierde etage en heeft een woonoppervlakte van circa 53 m². Het huis heeft een lichte woonkamer, één goed bemeten slaapkamer, een praktische badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder beschikt de woning over een open keuken, welke nog volledig naar eigen smaak is in te richten. De berging is makkelijk te betreden via de begane grond en is perfect voor het stallen van fietsen.

Omgeving en bereikbaarheid:
De Bankastraat is een authentieke en rustig gelegen straat midden in het populaire Amsterdam Oost. Winkelstraat de Javastraat en de dagelijkse markt “de Dappermarkt” zijn op loopafstand en diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving. In de buurt zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden en zijn er meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Voor een lekkere wandeling, een stukje fietsen of voor wat ontspanning is men zo in het Oosterpark of het Flevopark. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Er zijn meerdere tram en buslijnen die je binnen mum van tijd naar o.a. Amsterdam CS of andere locaties in de stad brengen en station Muiderpoort is op een paar minuten loopafstand. En last but not least: Via de Piet Heintunnel ben je met de auto binnen enkele minuten op de Ring A-10.

Indeling:
Begane grond; bergingen
Vierde verdieping; hal; badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet; lichte en brede woonkamer met een open keuken; één ruime slaapkamer met aansluitend een balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar; 1986
- Woonoppervlakte circa 53 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-02-2051;
- Energielabel B;
- Vaste projectnotaris, Brummelhuis Notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten
- Servicekosten van € 78,47 per maand voor de woning en € 7,69 per maand voor de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maanadg 18 september 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 174 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen