Bergmolen 65, Amsterdam

Gelegen in de groene woonomgeving van de Molenwijk bevindt zich op de negende verdieping dit ruime driekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 94 m² en het beschikt over een parkeerplaats in een garage op een afgesloten parkeerterrein. Het appartement heeft een ruime woonkamer met dichte keuken, twee goed bemeten slaapkamers met de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren. De badkamer is voorzien van douche en wastafel en er is een separaat toilet aanwezig. Het balkon van maar liefst 16 m² geeft een prachtig uitzicht over de stad! Op de begane grond bevindt zich een grote individuele (fietsen) berging!

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon zijn afgekocht tot 15 juli 2060. De actie VvE wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
De Molenwijk is een groene en kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; lift
Negende etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; ruime woonkamer met aangrenzend een groot balkon; dichte keuken; twee slaapkamers met de mogelijkheid tot het realiseren van een derde slaapkamer; badkamer voorzien van douche en wastafel; separaat toilet aanwezig; individuele (fietsen) berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968;
- Woonoppervlakte circa 94 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-07-2060;
- Energielabel D;
- Uitzicht op de stad!;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie Diensten;
- Servicekosten van € 314,15 per maand voor de woning en berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 94 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen