Borgerstraat 133 -C, Amsterdam

Deze fantastische woning bevindt zich op een top locatie in de Jacob van Lennepbuurt. In de Borgerstraat hebben wij per direct een drie kamer appartement beschikbaar met een fijn balkon op het zuidoosten! Het woonoppervlakte is circa 65 m². De woning heeft één fijne slaapkamer en een grote woonkamer met met een grote eetkamer richting de half open keuken. Van deze grote ruimte is het gemakkelijk om nog een tweede slaapkamer te realiseren! Het appartement beschikt over een badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiten en een toilet. Op de begane grond in het complex is er een berging aanwezig.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 30-06-2053. De vereniging van eigenaren wordt actief beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige straat in de Borgerstraat. Winkels, restaurants, de beroemde ''Hallen'' (bioscoop en diverse eetgelegenheden) zijn op loopafstand. Het Vondelpark, Leidseplein en de Negen Straatjes zijn om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen straten; Bilderdijkstraat, Elandsgracht, en Kinkerstraat. Met tramlijnen 3,7,13,14,17 & 19 kunt u diverse kanten op, bijvoorbeeld naar het Centraal Station of Amstel Station. De A10 is goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond; Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen;
Derde etage:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; één fijne slaapkamer; aan de voorzijde bevind zich de grote woonkamer en aan de achterzijde een grote eetkamer met half open keuken en balkon op het zuidoosten; badkamer voorzien van wastafel, douche en een toilet aanwezig;

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1904;
- Balkon aanwezig op het zuidoosten;
- Woonoppervlakte circa 65 m² (meetrapport aanwezig);
- Energielabel A
- Erfpacht, canon afgekocht tot 30 juni 2053;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 144,01 per maand voor de woning en berging (conform begroting 2024)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

Overdracht
Vraagprijs € 495.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1904
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 196 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen