Borgerstraat 197 -3, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Dit appartement bevindt zich op een goede locatie in de Jacob van Lennepbuurt! In de Borgerstraat hebben wij per direct beschikbaar een eenkamerappartement waarbij er de met mogelijkheid is tot het realiseren van een aparte slaapkamer! De woning heeft een ruime woonkamer en een open keuken aan de achterzijde van het complex. Tevens bevindt zich hier ook de toegang tot het balkon op het noordwesten. Het appartement beschikt over een badkamer, voorzien van douche, wastafel en toilet. Op de zolderverdieping zijn er weliswaar twee grote bergingen aanwezig!

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 15 oktober 2054. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige straat in de Borgerstraat. Winkels, restaurants, de beroemde ''Hallen'' (bioscoop en diverse eetgelegenheden) zijn op loopafstand. Het Vondelpark, Leidseplein en de Negen Straatjes zijn om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen straten; Bilderdijkstraat, Elandsgracht, en Kinkerstraat. Met tramlijnen 3,7,13,14,17 & 19 kunt u diverse kanten op, bijvoorbeeld naar het Centraal Station of Amstel Station. De A10 is goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond; Centrale entree; hal; trappenhuis;
Derde verdieping;
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; ruime woonkamer en open keuken met toegang tot het balkon aan de achterzijde; aan de voorzijde is er een mogelijkheid tot het realiseren van een aparte slaapkamer; badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet; twee bergingen aanwezig op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1911;
- Woonoppervlakte circa 43 m² (meetrapport aanwezig);
- Twee ruime bergingen op de zolderverdieping!;
- Energielabel C
- Erfpacht, canon afgekocht tot 15 oktober 2054;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 123,78 per maand voor de woning en berging (conform begroting 2024)

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 7 september 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1911
Indeling
Oppervlakte 43 m2
Inhoud 150 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen