Botterstraat 194, Amsterdam

Geniet van royaal en comfortabel wonen in dit goed ontworpen driekamerappartement van 76 m², gelegen op de derde verdieping en voorzien van een weids en intrigerend uitzicht! Dit appartement is gelegen in de levendige wijk "de Banne" en wordt omringd door diverse voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, eetgelegenheden, een kinderboerderij en het prachtige Noorderpark.

Het appartement biedt een ruime woonkamer met een balkon dat doorloopt over de volledige breedte, twee comfortabele slaapkamers en een half open keuken met een aangrenzend klein balkon. De praktisch ingedeelde badkamer is voorzien van een douche, een wasmachineaansluiting en een wastafel, terwijl het toilet zich separaat bevindt. Een ruime individuele berging op het beneden niveau van het complex biedt diverse mogelijkheden, met voldoende ruimte voor de opslag van bezittingen en fietsen. Bovendien is de erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 31 oktober 2054. De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten, wat bijdraagt aan een efficiënt en zorgeloos beheer.

Omgeving en bereikbaarheid:
Gelegen aan een rustig hofje in de gezellige wijk de Botter met voldoende gratis parkeergelegenheid.
In de directe nabijheid bevindt zich het winkelcentrum Banne Centrum en op 10 minuten fietsen ligt het Buikslotermeerplein, een groot winkelcentrum met een breed scala aan winkels en tevens de beginhalte van de Noord-Zuidlijn. Verder zijn er voldoende sportgelegenheden in de buurt te vinden. Voor de rust fietst u in 15 minuten naar natuurgebied ’t Twiske en het Noorderpark is binnen 10 minuten te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand en met de fiets bent u in een kwartier op de pont naar Centraal Station of binnen 10 minuten op de NDSM-werf. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ringweg A10 (S116 en S117), A8 en de A5.

Indeling:
Begane grond: Algemeen trappenhuis; Derde verdieping; Entree woning;
Ruime woonkamer met volledige doorzon en toegang tot het balkon; Twee slaapkamer; separaat toilet; badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluitng; Eennnog naar eigen smaak in te richten keuken en toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968;
- Woonoppervlakte circa 76 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-10-2054;
- Energielabel C;
- Vaste projectnotaris, Lubbers en Dijk in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door Alliantie Diensten;
- Servicekosten van € 99,03 per maand voor de woning en € 12,69 per maand voor de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 6 september 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 330.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 238 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen