Boulevardpad 25, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Bijzonder ruim en rustig wonen op een goeie locatie in het centrum van Amsterdam!!

Deze woning met een woonoppervlakte van circa 75 m² heeft alles wat u zoekt! De woning bevindt zich op de derde en tevens bovenste verdieping! Verder beschikt dit huis over een fantastische lichte woonkamer met Frans balkon; een keuken met toegang tot het ruime balkon; twee goed bemeten slaapkamers, separaat een toilet en een badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De woning is prachtig voorbewerkt, wat het heel makkelijk maakt om het volledig naar eigen stijl en smaak in te richten!

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 30 juni 2035. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Dit appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmuseum, de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen verschillende trams en bussen richting Amsterdam Centraal. Tevens is dit appartement goed te bereiken met de fiets net zoals met de auto, de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen.
Derde etage:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met toegang tot het Frans balkon met ligging op het zuidwesten; twee goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde van de woning; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; separaat toilet; keuken met toegang tot ruim balkon gelegen op het noordoosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985;
- Energielabel C
- Woonoppervlakte circa 75 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpachtcanon afgekocht tot 30 juni 2035;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke actief en professioneel word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 95,30 per maand voor de woning en € 7,43 voor de berging;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 11-10-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 440.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 241 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen