Celebesstraat 26 -D, Amsterdam

Een unieke kans! Zo kan je dit vier kamer appartement perfect worden omschreven. De woning bevindt zich in een rustige authentieke straat in de hippe en upcoming Indische Buurt in Amsterdam Oost. Het vele natuurlijke licht geeft deze goed ingedeelde woning een ruim gevoel.
De woning bevindt zich op de derde etage en heeft een woonoppervlakte van circa 80 m². Het appartement heeft een bijzonder lichte woonkamer, drie goed bemeten slaapkamers, een praktische badkamer en een separaat toilet. Verder beschikt de woning over een half open keuken, welke nog volledig naar eigen smaak in te richten is. De berging is makkelijk te betreden via de begane grond en is perfect voor het stallen van fietsen.

Omgeving en bereikbaarheid:
De Celebesstraat 26-D is een authentieke en rustig gelegen straat midden in het populaire Amsterdam Oost. Winkelstraat de Javastraat en de dagelijkse markt “de Dappermarkt” zijn op loopafstand en diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving. In de buurt zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden en zijn er meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Voor een lekkere wandeling, een stukje fietsen of voor wat ontspanning is men zo in het Oosterpark of het Flevopark. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Er zijn meerdere tram en buslijnen die je binnen mum van tijd naar o.a. Amsterdam CS of andere locaties in de stad brengen en station Muiderpoort is op een paar minuten loopafstand. En last but not least: Via de Piet Heintunnel ben je met de auto binnen enkele minuten op de Ring A-10.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen.
Derde etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met toegang tot het balkon; half open keuken; inpandige kast; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; separaat toilet; drie goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- Woonoppervlakte circa 80 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-02-2051;
- Energielabel B;
- Vaste projectnotaris, Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 113,86 per maand voor de woning en € 7,69 per maand voor de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 05-06-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 480.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?

 

Top woningen