Dantestraat 190, Amsterdam

Praktisch ingedeeld appartement (woonoppervlakte van circa 58 m²) net buiten de stad en per direct beschikbaar! Dit centraal gelegen twee kamer appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is nog volledig naar eigen stijl en smaak in te richten. Het huis beschikt over een lichte woonkamer met een balkon op het zuidwesten, een dichte keuken een een ruime slaapkamer. De fijne badkamer is voorzien van wastafel, douche en een toilet.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 30-11-2034. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. Tevens bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, supermarkt en restaurants. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse (basis)scholen.
Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of de Gooiseweg met afslagen naar de A9 en A10. Metrostation Strandvliet ligt op loopafstand, NS en busstation Duivendrecht en Bijlmer-Arena zijn slechts 1 metrohalte verder gelegen. Met de fiets bent u binnen 20 minuten in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen.
Tweede etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement met een balkon; aan de achterzijde de dichte keuken en ruime slaapkamer; badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1984;
- Woonoppervlakte circa 58 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30-11-2034;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 177,75 per maand voor appartement en € 13,14 per maand voor de berging (begroting 2023);
Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 31-10-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 187 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen