Dickenslaan 191, Amsterdam

Deze ruime en efficiënt ingerichte woning bevindt zich op de derde verdieping (woonoppervlakte ca. 88 m²) in een rustige straat in Amsterdam-Zuidoost. Het huis heeft de beschikking over een ruime woonkamer, drie royale slaapkamers, keuken, douche, separaat een toilet en een balkon. Op de begane grond is nog een individuele berging. De woning is nog helemaal naar eigen smaak en stijl in te richten!
De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 30 april 2034. De vereniging van eigenaren is actief en wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. Tevens bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, supermarkt en restaurants. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse (basis)scholen.
Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of de Gooiseweg met afslagen naar de A9 en A10. Metrostation Strandvliet ligt op loopafstand, NS en busstation Duivendrecht en Bijlmer-Arena zijn slechts 1 metrohalte verder gelegen. Met de fiets bent u binnen 20 minuten in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen.
Derde etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement; één slaapkamer aan de voorzijde van de woning; aan de achterzijde de dichte keuken met toegang tot een fijn balkon met ligging op het noordoosten, twee volwaardige slaapkamers aan de achterzijde; separaat toilet en de badkamer, welke is voorzien van een wastafel en inloopdouche.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983;
- Woonoppervlakte circa 88 m² (conform meetrapport);
- Erfpachtcanon afgekocht tot 30-04-2034;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 199,15 per maand voor het appartement en de berging (2023)

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 330.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 62 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 88 m2
Inhoud 279 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen