Djambistraat 17 -1, Amsterdam

Fijn wonen in de populaire Indische buurt! In deze leuke woonwijk is gelegen: dit leuke tweekamerappartement met een woonoppervlakte van circa 46m² en met een fijn balkon op het westen! Dit huis heeft de beschikking over een lichte woonkamer met dichte keuken, één slaapkamer, badkamer en op de zolderverdieping een berging.
De erfpacht van het appartement is langdurig afgekocht tot en met 30-09-2056 en maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaars. Het beheer van de VvE wordt actief en professioneel uitgevoerd door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in de gezellige Indische Buurt in stadsdeel Oost. De afgelopen jaren is de buurt steeds populairder geworden en heeft het jonger en hipper publiek getrokken. Er zijn hierdoor vele leuke en gezellige horecagelegenheden bijgekomen. De woning ligt op loopafstand van de bruisende Javastraat, waar zich vele winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen bevinden. Binnen enkele minuten fietsen ben je in het centrum van Amsterdam of in de gezellige Pijp. Met het openbaar vervoer is het appartement goed te bereiken. Het ligt om de hoek van het Muiderpoort NS-station en er zijn diverse bus- en tramhaltes in de buurt. Bovendien is het station Amsterdam Science Park op fietsafstand gelegen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. Verder zijn er twee mooie parken (Flevopark en Oosterpark) op loop/fietsafstand.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis
Eerste verdieping:
Entree woning; hal; trappenhuis; badkamer met wastafel en douche en toilet; achterzijde woonkamer met toegang tot het balkon en dichte keuken en de slaapkamer aan de straatzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1913;
- Woonoppervlakte circa 46 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30-09-2056;
- Energielabel E;
- Vaste projectnotaris, Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 120,75 per maand voor de woning en € 12,06 per maand voor de berging (begroting 2024);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 05-04-2024 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1913
Indeling
Oppervlakte 46 m2
Inhoud 151 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen