Dostojevskisingel 275, Amsterdam

Praktisch ingedeeld appartement (woonoppervlakte van circa 66 m²) net buiten de stad en per direct beschikbaar! Dit centraal gelegen drie kamer appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is nog volledig naar eigen stijl en smaak in te richten. Het huis beschikt over een lichte woonkamer, fijne badkamer voorzien van wastafel en douche, een separaat toilet en twee goed bemeten slaapkamers! De ruime keuken heeft aansluitend een balkon op het noordwesten!

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 30-11-2034. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE diensten.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. Tevens bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, supermarkt en restaurants. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse (basis)scholen.
Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of de Gooiseweg met afslagen naar de A9 en A10. Metrostation Strandvliet ligt op loopafstand, NS en busstation Duivendrecht en Bijlmer-Arena zijn slechts 1 metrohalte verder gelegen. Met de fiets bent u binnen 20 minuten in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen.
Eerste etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement; aan de achterzijde de dichte keuken met aansluitend een balkon; twee goed bemeten slaapkamers; separaat toilet en de badkamer voorzien van douche en wastafel;

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983;
- Woonoppervlakte circa 66 m² (conform meetrapport);
- Erfpachtcanon afgekocht tot 30-11-2034;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 214,55 per maand voor het appartement en de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 210 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen