Drusiushof 21, Amsterdam

Deze leuke hoekwoning is centraal gelegen en is de ideale plek voor starters, gezinnen en iedereen die op zoek is naar een heerlijke plek om te wonen, met veel ruimte en een eigen tuin op het westen.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 73 m² en beschikt over een ruime achtertuin van circa 35 m², die te bereiken is vanuit de woonkamer middels de openslaande deuren. Verder is er een open keuken en een separaat toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie goed bemeten slaapkamers en de badkamer. Daarnaast heeft de woning ook nog een vliering.

Omgeving en bereikbaarheid:
De woning ligt centraal in Amsterdams Nieuw-West. Op enkele minuten lopen is het Sierplein met een diversiteit aan winkels, kleine horeca gelegenheden en zowel een Albert Heijn als een Dirk van den Broek. Iedere woensdag is er ook een gezellige markt. De woning is makkelijk bereikbaar. Via het openbaar vervoer is men met ongeveer 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Tevens is station Amsterdam Lelylaan op loopafstand, waar je binnen 10 minuten op Schiphol en Amsterdam centraal bent. De uitvalswegen met o.a. de Ring-A10 wordt met een paar minuten bereikt. Voor de nodige ontspanning is het Vondelpark op tien minuten fietsen en zijn het Sloterplas en Rembrandtpark op loopafstand. Parkeren via vergunningenstelsel, momenteel geen wachtlijst en tweede vergunning is mogelijk.

Indeling:
Entree; hal; berging; open keuken; toilet; woonkamer met toegang tot de tuin gelegen op het Westen, houten berging en achterom; drie slaapkamers van verschillende formaten waaronder één met inbouwkast; badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting; grote vliering met de opstelling voor de CV ketel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1956;
- Energielabel D
- Kluswoning;
- Tuin van 35 circa m², gelegen op het westen;
- Woonoppervlakte circa 73 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30-04-2081;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notaris in Amsterdam;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 440.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1956
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 329 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?