Eerste Jan Steenstraat 140 -H, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Deze fijne en efficiënt ingedeelde woning bevindt zich op de begane grond, heeft een woonoppervlakte van circa 55m² en een fijne kleine tuin! Het huis is gelegen in de populaire buurt De Pijp in Amsterdam Zuid. Het appartement beschikt over een grote doorzonkamer, waarbij er een mogelijkheid is om een slaapkamer te realiseren. Aan de achterzijde van de woning is er een dichte keuken aanwezig met een openslaande deur richting de achtertuin. In het midden van het complex bevind zich nog een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

De woning is nog volledig naar eigen smaak en stijl in te richten en is gelegen op erfpacht, welke is afgekocht tot 31 augustus 2059. De vereniging van eigenaren zijn actief en wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in de veelzijdige buurt De Pijp (Stadsdeel Zuid). Vanuit het appartement loop je binnen een paar minuten naar o.a. de Amstel, Sarphatipark, Rialto bioscoop en Theater Carré. In de buurt zijn restaurants, tal van leuke winkels, cafeetjes en musea in overvloed. Voor de dagelijkse boodschappen zijn Albert Heijn, Landmarkt, diverse Aziatische en internationale winkels, Marqt en een groot aanbod eettentjes om de hoek, en ook de Albert Cuyp is op loopafstand. Ook het stadscentrum, zoals de Utrechtsestraat, Museumplein, Rembrandtplein en grachten zijn op goede loopafstand. Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer; station De Pijp (Noord/Zuidlijn) en vlakbij het Amstelstation en metrostation op de Wibautstraat. Met de auto zit je binnen circa tien minuten op de ring A10.

Indeling:
Begane grond; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; lichte en grote doorzonkamer met de mogelijkheid om een slaapkamer te realiseren; dichte keuken aanwezig met een openslaande deur richting de tuin; badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1889;
- Woonoppervlakte circa 55 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-08-2059;
- Energielabel D;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 261,70 per maand voor de woning inclusief verduurzaming (begroting 2024);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 12 februari 2024 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1889
Indeling
Oppervlakte 55 m2
Inhoud 217 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen