Gaaspstraat 5 -H, Amsterdam

Deze fijne en efficiënt ingerichte benedenwoning (woonoppervlakte ca. 53 m²) met tuin en berging is gelegen in een rustige en populaire straat in de Rivierenbuurt!
Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een praktische (casco) keuken, een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens is deze klassiek Amsterdamse woning goed ingedeeld en nog naar volledig eigen smaak in te richten. Het beheer van de vereniging van eigenaars wordt professioneel en actief uitgevoerd en de canon voor de erfpacht is nog afgekocht tot medio 2064!!

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt met café Dons op de hoek een paar minuten lopen van de Rijnstraat, waar verscheidene supermarkten en horeca gelegenheden zich bevinden. Ook de Amstel, Scheldestraat en de Maasstraat met vele gezellige (boetiek) winkels, restaurants en cafés liggen binnen handbereik. De gezellige Pijp ligt op een paar minuten fietsafstand. Tevens ben je met de auto binnen enkele minuten op de Ring A10. Groenvoorzieningen zoals het Beatrixpark en Martin Luther Kingpark zijn op korte afstand gelegen.
Per auto is de nabijgelegen snelweg A10 binnen enkele minuten te bereiken. Station RAI en Amstel, waar u trein, metro, tram en bus voorzieningen vindt, liggen tevens op 5 minuten fietsafstand. Er is een ruime keuze aan lagere-/ en middelbare scholen in de nabijheid alsmede diverse sportfaciliteiten. Op loopafstand van het appartement bevinden zich diverse parken zoals Het Beatrixpark, Martin Luther Kingpark en het natuurgebied rond de Amstel

Indeling:
Begane grond;
Entree woning, hal; slaapkamer met toegang tot de achtertuin; half open keuken met cv-ketel en wasmachine aansluiting; badkamer met toilet, wastafel en douche; Woonkamer aan de straatzijde met veel natuurlijk licht; een tuin op het oosten met toegang tot de schuur/berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1928;
- Woonoppervlakte circa 53 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 januari 2064;
- Energielabel E;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door VvE Alliantie Diensten
- Servicekosten van € 124,56 per maand voor appartement en de berging voor 2023;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


Overdracht
Vraagprijs € 390.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 209 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 199 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

 

Top woningen