Heringa-State 72, Amsterdam


** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **


Op een leuke en centrale locatie in Amsterdam Buitenveldert tussen de Zuidas en Gelderlandplein bieden wij nu dit ruime en lichte drie kamer appartement aan!

Gelegen op de derde etage van een goed onderhouden complex en voorzien van en lift. Het appartement heeft een lichte woonkamer met open keuken én maar liefst twee goed bemeten slaapkamers. Op de begane grond is nog de beschikking over een individuele (fietsen)berging. De canon voor de erfpacht is afgekocht tot en met 15 januari 2063 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving en bereikbaarheid:
Deze woning is gelegen in Buitenveldert om de hoek van het geheel vernieuwde winkelcentrum Geldelandplein, met alle voorzieningen, winkels, restaurants, supermarkten, verder op loopafstand van de Zuidas met winkels, restaurants en station Zuid/WTC. Verder nabij het Gijsbrecht van Aemstelpark, het VU medisch centrum en ring A10 met auto snel bereikbaar. Op fietsafstand van Amsterdam Zuid (Beethovenstraat), Rivierenbuurt (Scheldestraat) en het centrum van Amsterdam is door de Noord Zuid lijn heel erg dichtbij.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen
Derde etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot de open keuken en woonkamer; badkamer aan de voorzijde van de woning; separaat toilet; twee goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde van de woning; balkon aanwezig aan de achterzijde van de woning;

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1964;
- Woonoppervlakte circa 65 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-01-2023;
- Energielabel C;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 230,32 per maand voor de woning en € 8,15 per maand voor de berging (begroting 2023);
- Servicekosten van € 347,46 per maand voor de woning en € 14,72 per maand voor de berging (CONCEPT begroting 2024);


Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 30-10-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1963
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen