Honselersdijkstraat 16 -3, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Fijn wonen in de wijk Westlandgracht in Amsterdam-West op tien minuten fietsen van het Vondelpark!! In deze leuke woonwijk is gelegen dit leuke drie kamer appartement met twee balkons én twee bergingen! Dit huis heeft een woonoppervlakte van circa 62 m² en de beschikking over een lichte woonkamer, dichte keuken, twee goed bemeten slaapkamers, een badkamer voorzien van douche en wastafel en een separaat toilet. Het huis kan nog naar volledig eigen smaak en stijl ingericht worden. Het beheer van de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd door de Alliantie VvE diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
De Honselersdijkstraat is gelegen in de Amsterdamse wijk Westlandgracht, nét binnen de ring A10! De wijk is modern opgezet, heerlijk rustig en vlakbij de populaire Hoofdorppleinbuurt en het Delflandplein met veel winkels en restaurantjes. Voor sport en recreatie liggen het Rembrandtpark, het Vondelpark en het Sloterpark allen vlakbij. Op loopafstand liggen de metrostations Heemstedelaan, Henk Sneevlietweg en treinstation Lelylaan met een directe treinverbinding naar Schiphol en Centraal Station. De Zuidas ligt op fietsafstand. Ook vertrekt op loopafstand tram 2 richting Amsterdam Centrum en het Centraal Station. Via de ringweg A10, afslag S107 bereikt u uitstekend de snelwegen A4, A5 en de A9.

Indeling
Begane grond: bergingen
Centrale entree; hal; trappenhuis.
Derde etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer en slaapkamer met aansluitend een balkon op het westen aan de achterzijde van de woning; aan de voorzijde van de woning bevindt zich een dichte keuken, slaapkamer met aansluitend een badkamer voorzien van douche en wastafel én balkon op het oosten; separaat toilet aanwezig;
Vijfde verdieping; bergingen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960;
- Twee balkons!
- Woonoppervlakte circa 62 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-08-2060;
- Energielabel C;
- Vaste projectnotaris, Notariskantoor Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 143,68 per maand voor de woning en € 30,16 per maand voor de bergingen (begroting 2023).

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet-bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 26 oktober voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 345.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 205 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen