Hoogte Kadijk 69 -A, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

In het levendige centrum van Amsterdam-Oost bevindt zich deze unieke maisonnette met een achtertuin. Met een riante oppervlakte van maar liefst 90m² is deze woning ideaal voor een groot gezin of iemand die op zoek is naar extra ruimte. Gelegen op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum, biedt het de perfecte combinatie van comfort, een eigen buitenruimte en het dynamische stadsleven.

Bij binnenkomst in de woning, die zich op de souterrain van het gebouw bevindt, vind je aan de straatzijde een lichte woonkamer. Aangrenzend aan de hal zijn er een dichte keuken en een slaapkamer aan de achterzijde. Op de begane grond bevinden zich nog twee slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot de achtertuin van de woning. Daarnaast zijn er op de begane grond een interne berging en een praktische badkamer met een wastafel, douche en wasmachineaansluiting te vinden.

Deze woning in het hart van Amsterdam-Oost biedt niet alleen veel ruimte en comfort, maar ook alle voordelen van het bruisende stadsleven. Met het centrum van Amsterdam binnen handbereik, heb je toegang tot diverse winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Het is de perfecte plek om te genieten van alles wat deze dynamische buurt te bieden heeft, zowel binnen als buiten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmuseum, de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen verschillende trams en bussen richting Amsterdam Centraal. Tevens is dit appartement goed te bereiken met de fiets net zoals met de auto, de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Begane grond;
Centrale entree; trappenhuis;
Bel-etage;
Entree woning; Hal; Lichte woonkamer aan straatzijde; Dichte keuken; slaapkamer; Separaat toilet; Interne berging.
Begane Grond; Hal; Twee goed bemeten waarvan toegang heeft tot de achtertuin; badkamer met wastafel en douche; interne berging; Externe berging in kleder van het complex.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989;
- Woonoppervlakte circa 90 m² (meetrapport aanwezig);
- Het vaarwater op handbereik;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-07-2039;
- Energielabel A;
- Geschatte wachttijd voor parkeervergunning is nu 7 maanden (bron: gemeente Amsterdam);
- Vaste projectnotaris, Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 153,66 per maand voor de woning en berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 01-08-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 550.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 90 m2
Inhoud 289 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen