Insulindeweg 677, Amsterdam

Ruim en goed ingedeeld drie kamer appartement in de transformerende Indische buurt in Amsterdam Oost. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 79 m² en twee fijne balkons. Het huis heeft de beschikking over een lichte woonkamer, dichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Tevens is er op de begane grond de beschikking over een berging.
Kortom, het is geweldig om te wonen op deze locatie nabij alles wat Amsterdam zo leuk maakt, namelijk deze fantastische plek in Amsterdam-Oost!

Omgeving en bereikbaarheid:
In de geliefde Indische buurt in Amsterdam Oost vind je dit goed ingedeelde appartement gelegen in een fijn en rustig stukje van de Insulindeweg! De buurt heeft de afgelopen jaren een grote transformatie doorgemaakt. Er zijn veel faciliteiten bijgekomen, waardoor het hier nog beter wonen is. Voor ontspanning kun je terecht bij een divers aanbod van leuke kroegjes en restaurants zoals o.a. Bar Basquiat, Drovers Dog, Walters, Studio K, Wilde Zwijnen en natuurlijk Brouwerij ‘t IJ.
Op loopafstand van het appartement vind je maar liefst twee parken! Het Flevopark en het Oosterpark. Een winkelgebied (Oostpoort & winkelcentrum Brazilië) en natuurlijk een divers aanbod van leuke winkels voor de dagelijkse boodschappen in de Javastraat of op de Dappersmark!
Hiernaast het appartement is uitstekend te bereiken, in de nabije omgeving zijn er diverse tram- en busverbindingen en het NS station Muiderpoort. Met de auto is de ringweg A10 met ongeveer 5 minuten te bereiken. Kortom een centraal gelegen appartement in het mooiste stukje van Amsterdam.

De vereniging van eigenaars;
De vereniging van eigenaars zijn actief bezig met het onderhouden van het gebouw. De komende jaren zullen er veel werkzaamheden uitgevoerd gaan worden, waardoor de VvE bijdrage de komende jaren is verhoogd om alles uit te kunnen voeren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987
- Centraal gelegen in Amsterdam Oost
- Goed bereikbaar
- Fijn appartement met twee slaapkamers
- Woonoppervlakte circa 79 m² conform NEN2580
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15-04-2038
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten
- Servicekosten van € 257,27 per maand voor de woning en € 13,90 voor de berging in 2023.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar)
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte
- Verkoper verkoop niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam
- Oplevering per direct

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 149 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 79 m2
Inhoud 247 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

 

Top woningen