Jacob van Lennepstraat 316 -A, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **


Dit appartement bevindt zich op een goede locatie in de Jacob van Lennepbuurt! In de Jacob van Lennepstraat hebben wij per direct beschikbaar een driekamerappartement mét tuin van circa 112 m²! De woning heeft een ruime woonkamer een de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de twee goed bemeten slaapkamers, een dichte keuken met aangrenzend een grote tuin! Het appartement beschikt over een badkamer voorzien van douche, wastafel en separaat een toilet. In de souterrain van het complex is er een individuele ruime (fietsen) berging.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 28-02-2045. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige straat in de Jacob van Lennepstraat. Winkels, restaurants, de beroemde ''Hallen'' (bioscoop en diverse eetgelegenheden) zijn op loopafstand. Het Vondelpark, Leidseplein en de Negen Straatjes zijn om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen straten; Bilderdijkstraat, Elandsgracht, en Kinkerstraat. Met tramlijnen 3,7,13,14,17 & 19 kunt u diverse kanten op, bijvoorbeeld naar het Centraal Station of Amstel Station. De A10 is goed bereikbaar.

Indeling:
Souterrain; bergingen
Begane grond; Centrale entree; hal; trappenhuis;
Begane grond;
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; twee goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde van de woning met aansluitend een grote tuin; dichte keuken met toegangsdeuren tot de achtertuin; badkamer voorzien van douche en wastafel; separaat toilet aanwezig; ruime en lichte woonkamer een de voorzijde van het complex; opbergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1993;
- Grote achtertuin aanwezig van circa 112 m²!;
- Woonoppervlakte circa 77 m² (meetrapport aanwezig);
- Energielabel A
- Erfpacht, canon afgekocht tot 28 februari 2045;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 172,52 per maand voor de woning en berging (conform begroting 2023)

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 2 augustus 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 525.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1993
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 272 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen