Jan Pieter Heijestraat 107 -E, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Bijzonder wonen in één van de leukste straatjes van Oud-West in Amsterdam. Op de Jan Pieter Heijestraat 107-E bevindt zich een fantastisch vier kamer appartement met een woonoppervlakte van 74 m². De woning heeft aan de voorzijde de ruime woonkamer en aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en een dichte keuken met aansluitend een zeer ruim dakterras op het noordoosten! Verder beschikt de woning over een badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Op de begane grond van het complex is er een individuele berging.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht ver is afgekocht tot 30-06-2051. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Gelegen op de Jan Pieter Heijestraat, een straatje met een grote hoeveelheid aan trendy winkeltjes restaurantjes, cafés en midden in het gewilde Oud West.. De woning is gelegen boven de supermarkt en op loopafstand van de diverse restaurants en winkeltjes. Het Vondelpark, de Overtoom, de Kinkerstraat bevinden zich allen op 5 minuten loopafstand! Het centrum van Amsterdam is op fietsafstand en metro en openbaar vervoer bevinden zich om de hoek (Overtoom dan wel Kinkerstraat), verder is de ring A10 makkelijk te bereiken via de Overtoom.

Indeling:
Begane grond; Centrale entree; hal; trappenhuis; berging;
Eerste etage:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; de woonkamer, aan de voorzijde van de woning; aan de achterzijde bevinden zich de twee goed bemeten slaapkamers en keuken met aansluitend een dakterras; badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet;

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1905;
- Woonoppervlakte circa 74 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30-06-2051;
- Energielabel B;
- Vaste projectnotaris, Lubbers en Dijk Notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 176,83 per maand voor de woning en € 11,18 per maand voor de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 20 oktober voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 515.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 200 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen