Johan Huizingalaan 601 -F, Amsterdam

Wie op zoek is naar een moderne woning in het transformerende Amsterdam-Nieuw West, hoeft niet verder te zoeken. Met zijn jonge bouwjaar in 2014 biedt deze woning aan de Johan Huizingalaan het perfecte evenwicht tussen een moderne leefruimte en een comfortabele indeling. Met een riante woonoppervlakte van 93m² is deze woning compleet voorzien met een nette laminaatvloer en een praktisch keukenblok waardoor hij direct bewoonbaar is. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de master bedroom en woonkamer die toegang biedt tot het brede balkon. De halfopen keuken en de tweede slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde, met een grote interne berging aan de hal die perfect als wasruimte gebruikt kan worden. De toilet is separaat en de badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot 16 december 2072. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel en actief beheert door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
De Johan Huizingalaan is gelegen in het Amsterdamse Slotervaart, het zuidelijke deel van stadsdeel Nieuw-West. De wijk is modern opgezet, heerlijk rustig en vlakbij de populaire Hoofdorppleinbuurt en het Delflandplein met veel winkels en restaurantjes. Voor sport en recreatie liggen het Rembrandtpark, het Vondelpark en het Sloterpark allen vlakbij. Op loopafstand liggen de metrostations Heemstedelaan, Henk Sneevlietweg en treinstation Lelylaan met een directe treinverbinding naar Schiphol en Centraal Station. De Zuidas ligt op fietsafstand. Ook vertrekt op loopafstand tram 2 richting Amsterdam centrum en Amsterdam Centraal Station. Via de ringweg A10, afslag S107 bereikt u uitstekend de snelwegen A4, A5 en de A9.

Indeling:
Hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met toegang tot het balkon; balkon zonnig gelegen; twee goed bemeten slaapkamers; badkamer voorzien van wastafel en douche; separaat toilet; inpandige berging; keuken voorzien van casco keukenblok; externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2014;
- Gelegen op de tweede verdieping;
- Energielabel A;
- Zonnig balkon;
- Woonoppervlakte circa 93 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-12-2072;
- Vaste projectnotaris Brummelhuis. in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 140,93 per maand voor de woning en de berging (begroting 2024;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 18-06-2024 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 2014
Indeling
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 303 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud