Johannes van der Waalsstraat 10 -H, Amsterdam

Heerlijk ruim en licht appartement van circa 68 m² en tuin van ca 48 m² gelegen in het midden van de Johannes van der Waalstraat in het populaire Watergraafsmeer!

De woning beschikt over een ruime en suite woonkamer met doorlopend een waar een potentiele derde slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. De woning is gelegen op de begane grond, beschikt over 2 slaapkamers en heeft een hele fijne tuin, gelegen op het zuid-oosten, grenzend aan de keuken én woonkamer.

De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 31 maart 2062. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VVE diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
De woning is gelegen in het groene en gezellige Watergraafsmeer met overwegend laagbouw. Voor de ontspanning kan je terecht in het Park Frankendael, het Flevopark en natuurlijk op de Jaap Eden Schaatsbaan, welke om de hoek is gelegen. Op het nabijgelegen Christan Huygensplein is alles wat je nodig hebt aan winkels, leuke restaurants en heerlijke visboer en ijswinkel voor het afhalen! Ook de Molukkenstraat en gezellige Javastraat zijn op enkele minuutjes fietsen goed te bereiken. Qua openbaar is de woning goed bereikbaar, op de Kruislaan stoppen diverse bussen, zoals bus 40 en 240, maar ook station Sciencepark is om de hoek waar je zo de trein kunt pakken. De ringweg A10 is via de afslag S113 binnen handbereik. Parkeren kan voor de deur middels een parkeervergunning, waarop geen wachttijd zit (bron: Cition)

Indeling:
Begane grond; Centrale Entree; Gemeenschappelijk trappenhuis; Entree woning; hal; Ruime woonkamer en suite met toegang tot de tuin; Slaapkamer aan straatzijde; slaapkamer met toegang tot tuin; Dichte keuken tevens met toegang tot de tuin; Badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting; separaat toilet.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1955;
- Gelegen aan begane grond met tuin;
- Woonoppervlakte circa 68 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-03-2062;
- In de huidige staat Energielabel G;
- Vaste projectnotaris, Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 183,58 per maand voor de woning en € 18,72 per maand voor de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


Overdracht
Vraagprijs € 500.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 60 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 248 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

 

Top woningen