Loenermark 859, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Wonen op een toplocatie in Amsterdam-Noord! Vlakbij het ruim gesorteerde winkelcentrum Boven 't IJ in Amsterdam-Noord en op steenworp afstand van de eindhalte van de Noord/Zuidlijn bevindt zich deze praktisch ingedeelde maisonette woning met balkon. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 70 m² en heeft op de eerste verdieping de beschikking over een lichte woonkamer met een half open keuken en separaat een toilet. Op de tweede etage zijn twee goed bemeten slaapkamers en de badkamer. Op de begane grond van het complex is er nog een berging aanwezig.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 31-08-2037. De vereniging van eigenaren wordt actief beheerd door de VvE Beheer groep.

Omgeving en bereikbaarheid:
Deze leuke maisonnette woning is gelegen nabij winkelcentrum Boven ’t IJ, waar een grote diversiteit aan winkels te vinden is. In de directe omgeving bevinden zich meerdere bushaltes en de eindhalte van de Noord/Zuidlijn is op nog geen 5 minuten loopafstand. Ook met de auto is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Binnen enkele minuten is de ringweg A10 bereikbaar en is het centrum van Amsterdam te bereiken via de IJ-tunnel. In nog geen 10 minuten bent u op de fiets bij het pontje naar het Centraal Station. Naast het voordeel van het centrum om de hoek is er ook het voordeel van het Amsterdamse buitengebied wat eenvoudig en snel te bereiken is. Het beste uit twee werelden dus! Binnen enkele minuten bevindt u zich in recreatiegebied ’t Twiske voor een wandeling of fietstocht of andere recreatiemogelijkheden die het gebied te bieden heeft. De directe omgeving van de woning is verder flink in ontwikkeling door de plannen rondom het nieuwe centrum van Amsterdam Noord en het stationsgebied (CAN, Centrum Amsterdam Noord). Meer informatie omtrent deze plannen is te vinden op de website van de Gemeente.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Woonoppervlakte circa 70 m² (meetrapport aanwezig);
- Energielabel B;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 31 augustus 2037;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de VvE Beheer groep;
- Servicekosten van € 108,37 per maand voor de woning en berging (conform begroting 2023)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 1 februari 2024 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 253 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen