Loggerhof 26, Amsterdam

Ruim opgezet 3-appartement van 76 m² gelegen in "de Banne" en omringd door voorzieningen als het winkelcentrum, horecagelegenheden, de kinderboerderij en het Noorderpark. Het appartement gelegen op de eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers, een dichte keuken met aansluitend een balkon en badkamer, een zeer grote doorzon woonkamer met zonnig balkon en fijn uitzicht over de groene binnentuin! De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot 15 augustus 2055. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in "De Banne''. Een gezellige buurt in Amsterdam Noord, die geheel is getransformeerd tot een populaire en bruisende buurt. Winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties liggen om de hoek, maar ook ziekenhuis Boven 't Y, winkelcentrum Boven 't Y en het nieuwe Banne Centrum ligt allemaal op loopafstand. Toch wat meer naar buiten? Dat kan in recreatiegebied het Twiske en is op fietsafstand. Binnen 10 minuten met de fiets naar de pont richting Amsterdam centraal of via de Noord-Zuidlijn vanaf station Noord. Liever met de auto? Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10.

Indeling:
Begane grond: centrale entree; berging;

Eerste verdieping: hal; voorzijde keuken, balkon en badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; twee slaapkamers achterzijde; doorzonwoonkamer met balkon op het zuiden;

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967;
- Woonoppervlakte circa 76 m² (meetrapport aanwezig);
- 2 balkons met ligging noordoost en zuidwest;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-08-2055;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie;
- Servicekosten van € 141,14 per maand voor appartement en voor de berging (begroting 2024);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet-bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum tot maandag 8 juli om 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 239 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen