Lutmastraat 36 -D, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **


In het hartje van de Pijp bevindt zich dit bijzondere appartement met een woonoppervlak van circa 73 m²! De riante woning beschikt maar liefst over een ruime doorzon woonkamer met aansluitend een balkon op het zuiden! Er is een dichte, ruime keuken aanwezig en één fijne slaapkamer. Verder beschikt dit appartement een badkamer voorzien van douche en wastafel en een separaat toilet. In de kelder van het complex is er een individuele berging aanwezig.

Verder is de woning gelegen op erfpacht, welke is afgekocht tot 30-01-2050. De vereniging van eigenaren zijn actief en wordt professioneel beheerd door de MVGM.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement bevindt zich aan de zuidzijde van de populaire De Pijp in een rustige straat met vaarwater (Amstelkanaal) voor de deur. De binnenstad is in ongeveer 10 minuten te bereiken met de fiets. Alle voorzieningen en vele speciaal zaken zijn op loop/fiets afstand waaronder de Ferdinand Bolstraat deze ligt om de hoek, hier zijn diverse hippe winkels en gezellige horeca te vinden waaronder Loetje en Brouwerij Troost. Voor de markt kunt u makkelijk naar de altijd levendige Albert Cuypmarkt. Het appartement heeft veel verschillende parken in de buurt zoals het levendige Sarphatipark, het rustige Beatrixpark, het Amstelpark en niet te vergeten het Vondelpark.

Indeling:
Begane grond;
Centrale entree; trappenhuis;
Vierde etage;
Entree woning; gang; dichte keuken en doorzonkamer met aansluitend een balkon op het zuiden; één slaapkamer aan de achterzijde van de woning; badkamer voorzien van douche en wastafel met separaat een toilet; berging in de kelder van het complex.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Woonoppervlakte circa 73 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30-01-2050
- Energielabel B;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door MVGM;
- Servicekosten van € 183,36 per maand voor de woning en de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 5 september 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 465.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 227 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen