Madurastraat 111 -1, Amsterdam

 Een unieke kans! Zo kan je dit drie kamer appartement perfect omschrijven. De woning is gelegen in een rustige, authentieke straat in de hippe en upcoming Indische Buurt in Amsterdam Oost. Dit appartement is goed ingedeeld en geeft een gevoel van ruimte.

De woning bevindt zich op de eerste etage en heeft een woonoppervlakte van circa 52 m². Het huis heeft een lichte  woonkamer, een balkon, twee goed bemeten slaapkamers en een praktische badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder beschikt de woning over een dichte keuken, welke volledig naar eigen smaak is in te richten. Op de zolderetage is nog een berging aanwezig.

Omgeving en bereikbaarheid:
De Madurastraat is een authentieke en rustig gelegen straat midden in het populaire Amsterdam Oost. Winkelstraat de Javastraat en de dagelijkse markt “de Dappermarkt” zijn op loopafstand en diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving. In de buurt zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden en er zijn meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Voor een lekkere wandeling, een stukje fietsen of voor wat ontspanning is men zo in het Oosterpark of het Flevopark. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Er zijn meerdere tram en buslijnen die je binnen mum van tijd naar o.a. Amsterdam CS of andere locaties in de stad brengen. Station Muiderpoort is op een paar minuten loopafstand.  En last but not least: Via de Piet Heintunnel ben je met de auto binnen enkele minuten op de Ring A-10.

Indeling:
Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1914;
- Woonoppervlakte circa 52 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30-09-2054;
- Energielabel D;
- Vaste projectnotaris, Brummelhuis Notarissen in Amsterdam;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 41 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1914
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 190 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen