Makassarstraat 42 -1, Amsterdam

Per direct beschikbaar! Fijn driekamerappartement in de upcoming Indische buurt! De woning beschikt over een woonoppervlakte van circa 44 m² met twee slaapkamers en een balkon op het westen. Tevens rust de woning op erfpacht, waarvan de erfpachtcanon is afgekocht tot 15 december 2062 en word de (bijna volledig particuliere) VvE professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in stadsdeel Oost. De afgelopen jaren is de buurt steeds populairder geworden en heeft het jonger en hipper publiek getrokken. Er zijn hierdoor vele leuke en gezellige horecagelegenheden bij gekomen. De woning ligt om de hoek van de bruisende Javastraat waar zich vele winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen bevinden. Binnen enkele minuten fietsen ben je in het centrum van Amsterdam of in de gezellige Pijp. Met het openbaar vervoer is het appartement goed te bereiken. Het ligt om de hoek van het Muiderpoort NS-station en er zijn ook diverse bus- en tramhaltes in de buurt. Bovendien is het station Amsterdam Science Park op fietsafstand. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. Verder zijn er twee mooie parken (Flevopark en Oosterpark) op loop/fietsafstand in de buurt.

Indeling:
Begane grond; Centrale entree
Eerste verdieping: Entree woning; hal met toegang tot alle vertrekken; voorzijde woonkamer en slaapkamer; achterzijde slaapkamer en keuken met toegang tot het balkon op het westen; badkamer voorzien van een toilet, douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925;
- Woonoppervlakte circa 44 m² (meetrapport);
- Energielabel B;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-12-2062;
- Vaste projectnotaris Brummelhuis notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie Diensten ;
- Servicekosten van € 153,21 per maand;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 3 oktober 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 44 m2
Inhoud 142 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen