Matrozenhof 38, Amsterdam

Liefhebbers van het centrum van Amsterdam opgelet! Hier heeft u de kans om te wonen op één van de meest gewilde plekjes van Amsterdam.
Met het vaarwater op loopafstand en de gezelligheid van het centrum op enkele minuten fietsen is dit een fantastisch plek om te wonen. De woning bevindt zich op de derde etage van een goed onderhouden gebouw en heeft een woonoppervlakte van circa 71 m². Verder beschikt de woning over een riante woonkamer, twee goed bemeten slaapkamers en een dichte keuken, welke nog volledig naar eigen smaak is in te richten, een badkamer met wastafel en douche en is er separaat een toilet. De berging is gemakkelijk bereikbaar via de centrale entree van het trappenhuis en is ideaal voor het stallen van je fiets of het opslaan van spullen. Tevens wordt het beheer door de vereniging van eigenaars actief en professioneel uitgevoerd door de Alliantie diensten.


Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmuseum, de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen verschillende trams en bussen richting Amsterdam Centraal. Tevens is dit appartement goed te bereiken met de fiets net zoals met de auto, de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree;
Trappenhuis;
Toegang tot het appartement op de derde verdieping;
Middels de ruime hal toegang tot de twee goed bemeten slaapkamers;
De ruime en lichte woonkamer die gekoppeld is aan de dichte open keuken;
Middels de hal toegang tot de badkamer met douche en toilet;
In de kelder is tevens nog een ruime externe berging te vinden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989;
- Woonoppervlakte circa 71 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-07-2039;
- Energielabel C;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os in Amsterdam;
- Kosten parkeervergunning: € 574,18 p.j.
- Geschatte wachttijd voor parkeervergunning is nu 7 maanden (bron: gemeente Amsterdam);
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 155,01 per maand voor de woning en de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 17-10-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 261 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen