Matrozenhof 51, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **


Liefhebbers van het centrum van Amsterdam opgelet! Hier heeft u de kans om te wonen op één van de meest gewilde plekjes van Amsterdam.
Met het vaarwater op loopafstand en de gezelligheid van het centrum op enkele minuten fietsen is dit een fantastisch plek om te wonen. De woning bevindt zich op de derde etage van een goed onderhouden gebouw en heeft een woonoppervlakte van circa 103 m². Verder beschikt de woning over een riante woonkamer, vijf goed bemeten slaapkamers en een dichte keuken, welke nog volledig naar eigen smaak is in te richten, een badkamer met wastafel en douche en is er separaat een toilet. Ook is de berging is gemakkelijk bereikbaar via de centrale entree naast het complex en biedt tevens toegang tot de bijzondere binnentuin.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmuseum, de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen verschillende trams en bussen richting Amsterdam Centraal. Tevens is dit appartement goed te bereiken met de fiets net zoals met de auto, de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning

Indeling:
Begane grond;
Centrale entree; trappenhuis;
Derde etage;
Entree woning; Hal; Ruime woonkamer met toegang tot de loggia; drie slaapkamers aan achterzijde met veel natuurlijk licht; badkamer met douche wastafel en wasmachineaansluiting; separaat toilet nog volledig naar eigen smaak in te richten keuken met toegang tot het loggia; slaapkamer tevens met toegang tot het loggia; Verder beschikt de woning nog over een externe berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989;
- Het vaarwater op steenworpafstand;
- Heerlijk exclusieve binnentuin;
- Woonoppervlakte circa 103 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-07-2039;
- Geschatte wachttijd voor parkeervergunning is nu 7 maanden (bron: gemeente Amsterdam);
- Energielabel C;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 268,31 per maand voor de woning en € 2,36 per maand voor de berging (begroting 2023

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 01-08-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 575.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 103 m2
Inhoud 372 m3
Aantal kamers 6

Heb je interesse?

 

Top woningen