Moerdijkstraat 25 -1, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **


in het hart van de geliefde Rivierenbuurt, bevindt zich dit prachtige appartement met twee slaapkamers en een woonoppervlakte van circa 49m². Op de eerste verdieping straalt het een lichte en uitnodigende sfeer uit, waarbij het brede balkon wat prachtig uitzicht heeft over de betoverende binnentuin, terwijl het authentieke Franse balkon een mooi uitzicht op de Moerdijkstraat biedt.

Het appartement beschikt over een lichte en riante woonkamer, een praktische douche, een separaat toilet en aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamers en een dichte keuken.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon zijn afgekocht tot 31 juli 2063. De actieve VvE wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een complex aan een rustige straat in de Rivierenbuurt en om de hoek van de Rijnstraat, met al zijn winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Dichtbij de RAI, het Mirandabad, het Martin Luther Kingpark en de Maasstraat, maar ook zijn er vele gezellige horecagelegenheden als lunchrooms, cafés en restaurants én dat ook op maar een paar minuten fietsafstand van de Pijp.
Op loopafstand zijn diverse tram- en busverbindingen en op fietsafstand zijn er twee NS stations, station RAI of station Amstel. Met de metrohalte van de Noord-Zuidlijn bent u binnen enkele minuten op het centraal station van Amsterdam. De Ring A10 met goede verbindingen naar Haarlem, Den-Haag/Schiphol en de A2 richting Utrecht zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis.
Eerste etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer; slaapkamer; Frans balkon; slaapkamer aan de achterzijde; balkon kijkt uit over de prachtige binnentuin; keuken; separaat toilet; wasmachineaansluiting; douche; berging op zolder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1938;
- Woonoppervlakte circa 49 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-07-2063;
- Energielabel D;
- Prachtige binnen/kijktuin;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie Diensten;
- Servicekosten van € 136,19 per maand voor de woning en € 13,85 per maand voor de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 02-06-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1938
Indeling
Oppervlakte 46 m2
Inhoud 158 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen