Molukkenstraat 82 -A, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Fijn wonen in de populaire Indische buurt!! In deze leuke woonwijk in Amsterdam- oost is gelegen dit leuke drie kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 75 m² en een achtertuin van circa 25 m² met ligging op het westen! Dit huis heeft de beschikking over een lichte woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde van de woning, dichte keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, separaat wasruimte en bergingsruimte. Tevens bevindt zich op de begane grond een berging voorzien van elektra. Het appartement is onderdeel van een vereniging van eigenaars, waarbij het beheer actief en professioneel wordt uitgevoerd.

Omgeving:
Dit appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in stadsdeel Oost. De afgelopen jaren is de buurt steeds populairder geworden en heeft het jonger en hipper publiek getrokken. Er zijn hierdoor vele leuke en gezellige horecagelegenheden bij gekomen. De woning ligt op loopafstand van de bruisende Javastraat waar zich vele winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen bevinden. Binnen enkele minuten fietsen ben je in het centrum van Amsterdam of in de gezellige Pijp. Met het openbaar vervoer is het appartement goed te bereiken. Het ligt om de hoek van het Muiderpoort NS-station en er zijn ook diverse bus- en tramhaltes in de buurt. Bovendien is het station Amsterdam Science Park op fietsafstand. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. Verder zijn er twee mooie parken (Flevopark en Oosterpark) op loop/fietsafstand in de buurt.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; meterkast; entree van de woning; hal; woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde; dichte keuken, twee slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot de tuin; cv-kast met cv-opstelling (Komi Kompakt HR 2006); badkamer met wastafel en douche; separaat toilet; bergingsruimte en een separaat wasruimte;

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988
- Begane grond
- Woonoppervlakte circa 75 m² (meetrapport aanwezig)
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15-03-2040
- Vaste projectnotaris: Brummelhuis notarissen in Amsterdam
- Actieve VvE welke professioneel wordt beheerd door de Alliantie VvE diensten
- Servicekosten van € 122,52 per maand voor appartement & berging (begroting 2023)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar)
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte
- Verkoper verkoop niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam
- Oplevering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 30 mei 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 435.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 19 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 268 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen