Nieuwe Purmerweg 154, Amsterdam

Een fijne benedenwoning met zonnige tuin gelegen in de pittoreske wijk Nieuwendam! De woning heeft een woonoppervlakte van 71m² en beschikt over drie kamers, waarvan twee slaapkamers, een dichte keuken, inpandige berging en een ruime tuin van 47m² gelegen op het zuiden.

Omgeving;
Nabij diverse voorzieningen, zoals het Purmerplein, het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein en de winkelmogelijkheden aan het Buikslotermeerplein. Het Vliegenbos met vele wandel en fietsroutes, maar ook de kinderspeeltuin biedt tal vol mogelijkheden heerlijk te ontspannen. De woning heeft een zeer goede bereikbaarheid, in slechts 5 minuten rij je op de Ring A-10 en ook ben je met de Noord-Zuidlijn, op slechts 8 minuten fietsen, zo in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond; entree; voorzijde twee ruime slaapkamers en aan de achterzijde woonkamer, dichte keuken en tuin gelegen op het zuiden; badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting; separaat toilet. Naast de inpandige berging beschikt de woning ook over een ruime externe berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988;
- Woonoppervlakte circa 71m² (meetrapport aanwezig);
- Tuin circa 47m²;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-05-2039;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Pro VvE Beheer;
- Servicekosten van € 104,48 per maand voor het appartement en de berging (begroting 2023).

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 26 maart voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 252 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen