Nieuwevaart 131, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Dit praktisch ingedeelde drie kamer appartement bevindt zich op een rustige locatie aan de Kadijken in het Centrum van Amsterdam. Deze ruime woning heeft een woonoppervlakte van circa 67 m² en is gelegen op de derde etage. Het huis beschikt over een lichte woonkamer met uitzicht over de vaart, een balkon, twee goed bemeten slaapkamers, een keuken met eenvoudig blok, separaat toilet en een badkamer met wastafel en douche. Tevens is er in het souterrain de beschikking over een individuele (fietsen) berging. Het beheer wordt door de vereniging van eigenaars actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmuseum, de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen verschillende trams en bussen richting Amsterdam Centraal. Tevens is dit appartement goed te bereiken met de fiets net zoals met de auto, de Ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Begane grond:
Centrale hal; entree; hal; trappenhuis.
Derde verdieping:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; twee ruim bemeten slaapkamers; lichte woonkamer; keuken met eenvoudig keukenblok en toegang tot het balkon; badkamer met wastafel en douche, separaat toilet, balkon met vrij uitzicht gelegen op het noordoosten.
Souterrain:
Bergingen

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988;
- Woonoppervlakte circa 67 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2039;
- Energielabel B;
- Vaste projectnotaris, Schut & van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 137,17 per maand voor de woning en de berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 31 augustus 2023 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 475.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 211 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen