Noordzijde 241, Amsterdam

Nabij veel groen én de Sloterplas bevindt zich dit fijne drie kamer appartement van circa 74m² met twee balkons! Gelegen op de tweede verdieping, voorzien van twee slaapkamers, een ruime woonkamer, dichte keuken, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, separaat toilet en een ruime inpandige berging. Tevens bevindt zich op de begane grond een privé berging van circa 4m².

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 30 september 2049. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in Osdorp, nabij Sloterplas, Sloterpark en het Sloterstrand. Op Plein '40-'45 bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, dit winkelcentrum is op fietsafstand. Om te genieten van de omgeving ben je hier aan het goede adres; een rondje Sloterplas is om de hoek, maar in het Sloterpark zijn diverse recreatiemogelijkheden. Goede OV voorzieningen om de hoek, tram 7 en 13 op loopafstand. In de wijk heb je de mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning, voor bezoek is tevens nog de mogelijkheid om te parkeren met de parkeerschijf.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen.
Tweede verdieping:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; aan de achterzijde de woonkamer met toegang tot het balkon gelegen op het zuiden en de slaapkamer; slaapkamer aan de voorzijde en dichte keuken aan de voorzijde met toegang tot het balkon; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; separaat toilet; ruime inpandige berging en berging op begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- Energielabel A;
- Twee balkons;
- Woonoppervlakte circa 74m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpachtcanon afgekocht tot 30 september 2049;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke actief en professioneel word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 132,23 per maand voor de woning en berging (begroting 2024);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 6 juni voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 228 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen