Olof Palmeplein 117, Amsterdam

Dichtbij wonen bij het winkelcentrum Boven 't Y in Amsterdam-Noord! Aan het Olof Palmeplein hebben we per direct op de eerste verdieping een fijn ingedeeld drie kamer appartement beschikbaar. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 74 m² met een balkon op het zonnige zuidwesten! Het huis beschikt over een lichte woonkamer met aansluitend de keuken, twee ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en separaat toilet. De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 31-08-2037. De vereniging van eigenaren wordt professioneel en actief beheerd door Pro VvE Beheer.

Omgeving:
De ligging is ideaal te noemen. Aan de rand van winkelcentrum "Boven 't Y" aan het Buikslotermeerplein, waar u werkelijk alle type winkels treft. Tevens zijn er diverse horeca gelegenheden, een bioscoop en zijn diverse sportfaciliteiten (bv fitness, voetbal en tennis) Nabij. Op loopafstand bevinden zich diverse busverbindingen (geheel Amsterdam en streekvervoer) en de eerste halte van de Noord Zuid lijn. De bereikbaarheid van het appartement is zeer goed via zowel de fiets, bus of trein (Noord-zuidlijn ligt op vijf minuten fietsen) als auto (Ring A-10).

Indeling:
Begane grond; berging;
Eigen opgang via trap.

Eerste etage:
Entreehal; badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting; separaat toilet aanwezig; woonkamer met aansluitend een balkon op het zuidwesten; dichte keuken; één slaapkamer aan de voorzijde van de woning en één slaapkamer aan de achterzijde van de woning; de slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een kleine ruimte met meterkast.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Woonoppervlakte circa 74 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-08-2037;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Pro VvE Beheer;
- Servicekosten van € 159,09 per maand voor het appartement en de berging (begroting 2023).

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 30 mei 2024 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 340.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 227 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen