Oostenburgergracht 55 -C, Amsterdam

Vanwege de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk een afspraak te maken om deze woning te bezichtigen !!

Op een top locatie aan de Oostenburgergracht bevindt zich op de tweede etage van een door de vereniging van eigenaars goed onderhouden gebouw dit heerlijke twee kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 60 m². De woning heeft aan de voorzijde een zonnig gelegen Frans balkon met ligging op het zuidwesten en met vrij uitzicht over het water van de Nieuwevaart. Het appartement heeft een fijne indeling met een ruime woonkamer, een slaapkamer met aansluitend een balkon op het noord oosten, dichte keuken, badkamer met wastafel en douche en met op de begane grond een individuele (fietsen) berging. 

Omgeving en bereikbaarheid:
De waterrijke Oostelijke Eilanden met zijn VOC historie aan de oostelijke rand van het centrum is uitgegroeid tot een van de meeste geliefde stukjes van Amsterdam. De Czaar Peter buurt met veel bijzondere winkeltjes, de groene Kadijken en Plantagebuurt met Artis en de Hortus, het Oosterpark en het populaire Marineterrein zijn allemaal op loopafstand van het appartement.
Het appartement bevindt zich in een uniek en gezellig deel van stadsdeel Centrum met alle denkbare voorzieningen nabij; voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij meerdere (biologische) supermarkten om de hoek en de Dappermarkt. Leuke restaurants en cafe’s bevinden zich op loopafstand, o.a. Franks’s Smoke House, Brouwerij ’t IJ, Homeland, Hanneke’s Boom en Stadsstrand Roest. Ook op een steenworp afstand zijn verschillende musea zoals: het Scheepvaartmuseum, Nemo, de Hortus en het Tropenmuseum. Uitgaansgelegenheden zoals Club Panama, Studio K en Kriterion zijn ook nabij.
Het Centraal Station en het Muiderpoort Station bereik je al binnen 10 fietsminuten. Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen, zo stopt de bus voor de deur en is de tram op loopafstand. Voor de auto zijn er uitstekende verbindingen met de ring A10 via de IJ- en Piet Hein-tunnel en er is nauwelijks wachttijd voor een parkeervergunning en altijd gelegenheid om te parkeren voor de deur.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen.
Tweede etage:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met vrij uitzicht over de Nieuwevaart en een Frans balkon gelegen op het Zuidwesten; dichte keuken; slaapkamer met aansluitend een balkon op het Noordoosten; badkamer met wastafel, douche en separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1984;
- Frans balkon met vrij uitzicht over het water!!
- Woonoppervlakte circa 60 m² (meetrapport aanwezig);
- Energielabel A
- Erfpacht, canon afgekocht tot 30-06-2035;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 77,32 per maand voor de woning en berging (conform begroting 2023)

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 46 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 191 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen