Oude-IJselstraat 9 -1, Amsterdam

Voor het genot van een mooi uitzicht over de rivierenbuurt en veel natuurlijk licht in een ruim appartement bent u bij deze woning aan het juiste adres. Dit ruime appartement heeft namelijk een woonoppervlakte van 52 m² met balkon op het zuidwesten! De woning beschikt over een lichte woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde bevind zich één fijne slaapkamer en dichte keuken met aangrenzend het balkon! De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

De woning is nog volledig naar eigen smaak en stijl in te richten en is gelegen op erfpacht, welke is afgekocht tot 31-07-2063. De vereniging van eigenaren zijn actief en wordt professioneel beheerd door de MVGM.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt met café Dons op de hoek een paar minuten lopen van de Rijnstraat, waar verscheidene supermarkten en horeca gelegenheden zich bevinden. Ook de Amstel, Scheldestraat en de Maasstraat met vele gezellige (boetiek) winkels, restaurants en cafés liggen binnen handbereik. De gezellige Pijp ligt op een paar minuten fietsafstand. Tevens ben je met de auto binnen enkele minuten op de Ring A10. Groenvoorzieningen zoals het Beatrixpark en Martin Luther Kingpark zijn op korte afstand gelegen.
Per auto is de nabijgelegen snelweg A10 binnen enkele minuten te bereiken. Station RAI en Amstel, waar u trein, metro, tram en bus voorzieningen vindt, liggen tevens op 5 minuten fietsafstand. Er is een ruime keuze aan lagere-/ en middelbare scholen in de nabijheid alsmede diverse sportfaciliteiten. Op loopafstand van het appartement bevinden zich diverse parken zoals Het Beatrixpark, Martin Luther Kingpark en het natuurgebied rond de Amstel.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Eerste etage:
Entree woning; hal; badkamer met wastafel; douche en toilet; één slaapkamer met dichte keuken aan de achterzijde van de woning; balkon op het zuidwesten; de woonkamer bevind zich aan de voorkant van de woning.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1926;
- Woonoppervlakte circa 52 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-07-2063;
- Energielabel F;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Servicekosten van € 138,18 per maand (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1926
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 196 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen