Piet Wiedijkstraat 46, Amsterdam

Deze prachtig ingedeelde kluswoning is perfect gelegen aan de rand van de groenstrook en is de ideale plek voor starters, gezinnen en iedereen die op zoek is naar een heerlijke plek om te wonen, met veel ruimte en een eigen tuin op het Zuid-Oosten.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 75 m² met een zolderverdieping van circa 13² en beschikt op de begane grond over een prachtige, goed onderhouden achtertuin van circa 50 m² en een lichte tuingerichte woonkamer met dichte keuken en een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Daarnaast heeft de woning een grote zolder die gemakkelijk kan worden gerenoveerd tot een extra slaapkamer of gebruikt kan worden voor opslag van spullen.

Omgeving en bereikbaarheid:
De woning is gelegen aan een rustig groen hofje, net buiten de ring aan de rand van Osdorp, tussen het Osdorpplein en het Hoofddorpplein. Winkels genoeg en alle voorzieningen welke men maar wenst in de nabije omgeving. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Centrum, Schiphol en Sloterdijk. Uitvalswegen A10 en A4 binnen 5 minuten bereikbaar. De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Indeling
Begane grond:
Entree; berging; hal; keuken; separaat toilet; tuingerichte woonkamer en een goed onderhouden achtertuin.
Eerste verdieping: Overloop; badkamer; twee slaapkamers.
Zolder etage.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960;
- Kluswoning;
- Geen VvE;
- Woonoppervlakte circa 75 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-04-2061;
- Energielabel D;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os in Amsterdam;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 07-08-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 435.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 292 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen