Soendastraat 101, Amsterdam


** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **


Een unieke kans in de populaire Indische buurt!

Dit moderne appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een net en goed onderhouden complex uit 2017. Met een woonoppervlakte van circa 71 m², 2 slaapkamers, HR++ glas en het gunstige energielabel A is dit de perfecte basis voor een hele hoop woonplezier! Verder beschikt dit leuke appartement over een balkon gelegen op het oosten en aan een idyllische en rustige binnentuin. In de kelder van het gebouw is een berging beschikbaar voor het opslaan van spullen en de fiets, hier is tevens de eigen parkeerplaats te vinden waardoor het nooit meer zoeken is naar een plek in de buurt.


Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in de gezellige Indische Buurt in stadsdeel Oost. De afgelopen jaren is de buurt steeds populairder geworden en heeft het jonger en hipper publiek getrokken. Er zijn hierdoor vele leuke en gezellige horecagelegenheden bijgekomen. De woning ligt op loopafstand van de bruisende Javastraat, waar zich vele winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen bevinden. Binnen enkele minuten fietsen ben je in het centrum van Amsterdam of in de gezellige Pijp. Met het openbaar vervoer is het appartement goed te bereiken. Het ligt om de hoek van het Muiderpoort NS-station en er zijn diverse bus- en tramhaltes in de buurt. Bovendien is het station Amsterdam Science Park op fietsafstand gelegen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. Verder zijn er twee mooie parken (Flevopark en Oosterpark) op loop/fietsafstand.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis.
Vierde etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; grote woonkamer met een open keuken aan de voorzijde van de woning; aan beide zijde van de woning een riante balkon en goed bemeten slaapkamer; badkamer voorzien van t douche en wastafel; separate toilet; wasruimte; en een individuele berging in de kelder samen met de bijhorende parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2017;
- Eigen parkeerplaats in garage;
- Beschikt over een lift;
- Glasvezel internet;
- voormalig nieuwbouw;
- Woonoppervlakte circa 71 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-05-2067;
- Energielabel A;
- Vaste projectnotaris, Lubbers en Dijk in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten € 127,33 incl. berging. excl. parkeerplaats € 38,10;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet-bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum tot maandag 13 mei 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Overdracht
Vraagprijs € 550.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 2017
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud