Spinnekop 72, Amsterdam

Gelegen in de groene woonomgeving van de Molenwijk bevindt zich op de negende verdieping dit ruime vierkamer hoek-appartement met een woonoppervlakte van 95 m². Het appartement heeft een woning breed balkon op het westen van maar liefst 16 m²!

Omgeving en bereikbaarheid:
De Molenwijk is een groene, kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Centrale Entree; Trappenhuis; Entree woning met toegang tot de (casco) keuken met wasmachine aansluiting;
Vanuit de keuken toegang naar de ruime woonkamer met deur naar het balkon;
Vanuit de hal toegang tot twee slaapkamers; centraal gelegen een grote speel/zitkamer; In de hal bevinden zich ook het toilet en de badkamer met douche en wastafel;

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968;
- Woonoppervlakte 95 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-09-2050;
- Energielabel D;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie Diensten;
- Servicekosten van € 227,71 per maand (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 2 oktober voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 301 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?

 

Top woningen