Stadionweg 308 -3, Amsterdam

Wonen op een fantastische locatie in Amsterdam-Zuid. Op de Stadionweg is per direct de woning aan de Stadionweg beschikbaar van een woonoppervlakte van circa 56 m²! De brede en lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het complex. In deze ruimte is er zeker een mogelijkheid om er een fijne werkruimte te realiseren. De open keuken bevindt zich meer aan de achterzijde van het complex waarbij er een deur is richting het balkon. Verder is er één goed bemeten slaapkamer aanwezig, een badkamer voorzien van wastafel en douche en een separaat toilet. Op de zolderverdieping is er een ruime berging aanwezig.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 31 augustus 2060. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door Minerva Vastgoedbeheer.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement heeft een gunstige, centrale ligging, midden in de Stadionbuurt. Om de hoek gelegen tref je de welbekende Beethovenstraat met een divers aanbod aan exclusieve winkels en horeca gelegenheden, zoals Ferilli's Cafe, Bar Kaspar, Huize van Wely en NH Flowers. Naast de Beethovenstraat biedt ook de Stadionweg winkels voor de dagelijkse boodschappen, evenals diverse speciaalzaken (o.a. Marqt en Le Fournil). De bekende Cornelis Schuytstraat, P.C. Hooftstraat en het Vondelpark zijn allen op fietsafstand gelegen. Tevens zit je op steenworp afstand van het prachtige, groene Beatrixpark, alsmede voor kinderen zijn er ook diverse speeltuinen in de buurt. Openbaar vervoer, diverse uitvalswegen en zeer goed aangeschreven scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs) alsmede kinderopvang zijn in de directe omgeving te vinden. De British School is om de hoek gelegen en de Internationale School bevindt zich op slechts 5 minuten fietsafstand.

Indeling:
Begane grond: centrale entree; trappenhuis;
Derde verdieping: eigen entree; hal met toegang tot alle vertrekken; lichte en brede woonkamer aan de voorzijde; mogelijkheid tot het realiseren van een werkruimte; open keuken met een deur richting het balkon op het noordwesten; één goed bemeten slaapkamer aan de achterzijde met een toegang tot het balkon; badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet aanwezig; berging op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930;
- Woonoppervlakte circa 56 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-08-2060;
- Energielabel E;
- Vaste projectnotaris, Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Minerva Vastgoedbeheer;
- Servicekosten van € 174,42 per maand voor de woning en berging (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 25 september 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 430.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 56 m2
Inhoud 181 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen