Statenjachtstraat 408, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Een goed ingedeeld en heerlijk ruim twee kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 58 m² op de tweede verdieping met lekker ruim balkon van circa 10 m² met een gunstige zonligging op het zuidoosten. De woning is gelegen in "de Banne" en omringd door voorzieningen als het winkelcentrum, horecagelegenheden, de kinderboerderij en het Noorderpark. Het appartement beschikt over een lichte doorzon woonkamer met de (casco) open keuken en met toegang tot het balkon. Verder is er een royale slaapkamer, de badkamer met douche, wastafel en toilet en de inpandige bergingsruimte met de wasmachine aansluiting en de cv-opstelling. Alle wanden en plafonds zijn allemaal strak gestuukt, zodat dit een leuk appartement is welke nog geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kan worden. Tevens is er op de begane grond nog de beschikking over een individuele (fietsen) berging. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 oktober 2059. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in "De Banne". Een gezellige buurt in Amsterdam Noord, die geheel is getransformeerd tot een populaire en bruisende buurt. Winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties liggen om de hoek, maar ook ziekenhuis Boven 't Y, winkelcentrum Boven 't Y en het nieuwe Banne Centrum ligt allemaal op loopafstand. Toch wat meer naar buiten? Dat kan in recreatiegebied het Twiske en is op fietsafstand. Wilt u naar het centrum van Amsterdam? Dat is zo geregeld, de pont is 10 minuten fietsen, welke u naar Amsterdam Centraal brengt en ook Noord-Zuidlijn, station Noord op 7 minuten fietsen, brengt u zo naar het centrum. Liever met de auto? Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 vanwaar u alle kanten op kunt.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; lift en bergingen.
Tweede etage:
Galerij; entree van de woning; hal; doorzon woonkamer met toegang tot het balkon en de (casco) keuken; bergruimte met de wasmachine aansluiting en cv-opstelling; ruime slaapkamer aan de achterzijde; badkamer met wastafel, douche en toilet; ruim balkon gelegen op het zuidoosten.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1969;
- Woonoppervlakte circa 58 m² (meetrapport aanwezig);
- Alle wanden en plafonds zijn voorzien van nieuw stuukwerk;
- Videofoon installatie;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-10-2059;
- Energielabel C;
- Vaste projectnotaris Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliante VvE Beheer;
- Servicekosten van € 187,56 per maand voor appartement en berging (begroting 2023/2024)

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 14 september voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1969
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 187 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen