Touwbaan 18, Amsterdam

** VANWEGE ENORME BELANGSTELLING IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. HET IS NOG WEL MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN (DOOR EEN ONLINE BEZICHTIGINGSVERZOEK TE DOEN), WE NEMEN DAN CONTACT OP ZODRA ER EEN PLEK VRIJ IS GEKOMEN. **

English
** DUE TO ENORMOUS INTEREST, IT IS CURRENTLY NOT POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING. IT IS STILL POSSIBLE TO BE PLACED ON THE RESERVE LIST (BY SUBMITTING AN ONLINE VIEWING REQUEST), WE WILL CONTACT YOU WHEN THERE IS ANY AVAILABILITY TO VIEW. **

Heerlijk ruim en licht wonen op de Oostelijke Eilanden! Dit appartement van 88 m² bevindt zich op de tweede verdieping van een prettig appartementencomplex en heeft veel te bieden. Zo zijn er drie goede slaapkamers, is er een ruime keuken welke tevens bij de woonkamer kan worden betrokken, en heeft de woning een heerlijk balkon aan de rustige binnentuin met ligging zuidoost. De woonkamer heeft dankzij de hoekligging een leuk en ruimtelijk uitzicht over de Wittenburgervaart. Verder beschikt het appartement over een berging in de kelderverdieping.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 30-06-2035. De vereniging van eigenaren wordt actief beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige straat aan de Touwbaan 18. Winkels, restaurants, en de befaamde dierentuin "Artis" of Het Scheepvaartmuseum zijn op loopafstand. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich verder veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein.

Indeling:
Begane grond; Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen in de kelder;
Tweede etage:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; drie goed bemeten slaapkamers; aan de voorzijde bevind zich de grote woonkamer met frans balkon; aan de achterzijde de ruime keuken met balkon op het zuidoosten, hier kan eventueel nog een kleine vierde slaapkamer gerealiseerd worden; badkamer voorzien van douche, wastafel en de aansluiting voor wasmachine; separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1984;
- Balkon aanwezig op het zuidoosten;
- Woonoppervlakte circa 91 m² (meetrapport aanwezig);
- Energielabel A;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 30 juni 2035;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 128,92 per maand voor de woning en berging (conform begroting 2024)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- In overleg per direct beschikbaar.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 27-03-2024 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 545.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 91 m2
Inhoud 287 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen