Uiterwaardenstraat 262 -2, Amsterdam

Vanwege de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk een afspraak te maken om deze woning te bezichtigen !!
Due to the great interest, it is unfortunately no longer possible to make an appointment to view this property !!


Dit fijne en efficiënt ingerichte huis is gelegen op de tweede etage van een goed onderhouden complex in een rustige straat in de populaire Rivierenbuurt in Amsterdam zuid. Dit leuke appartement heeft een woonoppervlakte van circa  48 m² en heeft een heerlijke ruime woonkamer met een Frans balkon, een dichte keuken, badkamer, separaat een toilet en een slaapkamer met aansluitend nóg een balkon. De woning is nog volledig naar eigen smaak en stijl in te richten. De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de canon nog langdurig is afgekocht tot 15-08-2062. De vereniging van eigenaren is actief en wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten. 

Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een complex aan een rustige straat in de Rivierenbuurt en om de hoek van de Rijnstraat, met al zijn winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Dichtbij de RAI, het Mirandabad, het Martin Luther Kingpark en de Maasstraat, maar ook zijn er vele gezellige horecagelegenheden als lunchrooms, cafés en restaurants én dat ook op maar een paar minuten fietsafstand van de Pijp. Op loopafstand zijn diverse tram- en busverbindingen en op fietsafstand zijn er twee NS stations, station RAI of station Amstel. Met de metrohalte van de Noord-Zuidlijn bent u binnen enkele minuten op het centraal station van Amsterdam. De Ring A10 met goede verbindingen naar Haarlem, Den-Haag/Schiphol en de A2 richting Utrecht zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis.
Tweede etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; balkon aansluitend op de slaapkamer en keuken aan de achterzijde van de woning; separaat toilet; douche; riante woonkamer met een Frans balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1938;
- Frans balkon én balkon op het noordwesten;
- Woonoppervlakte circa 48 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot 15-08-2062;
- Energielabel G
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 131,33 per maand voor de woning en berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 15 mei 2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 32 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1938
Indeling
Oppervlakte 48 m2
Inhoud 164 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen