Van Beuningenplein 5 -3, Amsterdam

Gelegen op een uniek plekje in de Staatsliedenbuurt in het voormalig stadsdeel Westenpark in Amsterdam West bevindt zich op de derde etage van een authentiek gebouw dit riante appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 86 m² en op de begane grond een riante gezamenlijke fietsenstalling.
De woning heeft een fantastische woonkamer met veel licht, ruimte en een open keuken. Aan de straatzijde beschikt de woning over meerdere klassieke Franse balkons met aan de achterzijde toegang tot het brede balkon. Verder zijn er twee grote slaapkamers en de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en separaat toilet.
De canon voor de erfpacht is nog langdurig afgekocht, tot en met 2061 en het beheer van de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.


De Omgeving :
De populaire Staatsliedenbuurt is getransformeerd tot een hippe hotspot, vol met gezellige restaurants, lunchrooms, grote supermarkten, sportvoorzieningen, cafés en winkels.
In het Westerpark worden vaak muzikale en andere culturele evenementen georganiseerd (denk aan ’t Holland Festival, Sunday Market, Bevrijdingsfestival, Rollende Keukens). Het park zelf leent zich prima voor een BBQ, picknick, wandeling of om hard te lopen.
Het Centrum van Amsterdam met al zijn bezienswaardigheden, winkels, gezellige horeca gelegenheden zijn allen met een paar minuten fietsen te bereiken.
Voor een heerlijke wandeling of bijvoorbeeld een stukje hardlopen kan uitstekend gebruik gemaakt worden van het nabij gelegen Westerpark.

Bereikbaarheid :
Door de uitstekende, centrale ligging is het goed bereikbaar met openbaar vervoer (tramlijnen 3 en 5 naar het Leidseplein en onder andere buslijn 18, 21, 22 en 281 naar Centraal Station en Sloterdijk).
Het Centraal Station en Station Sloterdijk zijn ook bereikbaar op 10 minuten fietsen. Het Haarlemmerplein en de Jordaan zijn op loopafstand.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis.
Derde etage:
Entree woning; hal; trappenhuis; badkamer met wastafel, douche en separaat toilet; twee grote slaapkamers; De woonkamer met open keuken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1912;
- Woonoppervlakte circa 86 m², conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31-12-2061;
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 266,83 per maand (begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


Overdracht
Vraagprijs € 600.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 44 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1912
Indeling
Oppervlakte 86 m2
Inhoud 252 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?

 

Top woningen